Oslo bruker FNDR

Utforsk Oslo fra sofaen

FNDR er en klikk & hent løsning for mange butikker i Oslo. Se hva de har å tilby! App brukere innenfor 15 kilometers radius kan sitte i sofaen og handle i byen sin. Produkter avhentes etter ønske.

Oslo har mange skjulte skatter - vi lar deg oppdage dem!

Hvorfor ikke utforske hovedstaden med mobilen din?

Mange ønsker å handle lokalt. Vi gjør det enkelt for dem.

«Vi her i Blomstersentret i Homansbyen er godt fornøyd med måten FNDR sørger for å skaffe kunder og omsetning. Appen gjør det enkelt og greit både å bestille og senere betale for blomster. Vi kan trygt anbefale opplegget til alle kolleger i handelsbransjen.»
Ørnulf Løssfelt, Blomstersentret i Homansbyen
www.blomstersentret.no
FNDR er en glimrende løsning for mindre gastro kaffe- og gastro barer. Når dette blir en annonseringskanal til gjester som kjenner oss, vil jeg tro FNDR blir en av de kraftigste informasjonskanalene en liten gastrobar kan ønske seg.
Leif W. Erichsen, Krohgs Kaffebar
www.facebook.com/krohgs.no
Klikk HER for å komme til hjemmesiden
Pieces Uniques har solgt smykker for over 50.000 kroner gjennom FNDR appen og hatt mersalg for minst 20.000 kroner til. Som vi vet om. Velkommen til vårt nye showroom i Riddervoldsgate 10B, i andre etasje.
Sandrine Munoz, Pièces Uniques
www.piecesuniques.no
FNDR har virkelig lagt sjelen sin i å kjempe for fysiske butikker.  Vi setter veldig pris på dem og det at de er på vår side. Kjempegreit at pengene går rett inn på kontoen vår ved salg.
Elisabeth Due, Sugar Shop Smykkestudio
www.sugarshop.no
FNDR er en flott plattform å nå ut til folk på, for næringsdrivende som ikke har store reklamebudsjetter. Ved å laste ned appen er du som bruker kun et tastetrykk unna å finne de produkter og tjenester du har behov for, i din umiddelbare nærhet.
Nina & Erik Sindsen, Lawrence & Mayo
https://bogstadveien.no/butikkoversikt-2/lawrence-mayo